Image
Anna-Viktoria Björkman Lind, Caroline Rönnborg, Richard Hansson, Terese Carlson.
Anna-Viktoria Björkman Lind, Caroline Rönnborg, Richard Hansson, Terese Carlson. Bild: Skandia Fastigheter

Skandia rekryterar tillsätter nyckelpositioner

Bolag Skandia Fastigheter plockar in tre nya medarbetare och utökar ansvarsområdet för Caroline Rönnborg.
Publicerad den 12 Maj 2021

Richard Hansson anställs som förvaltare samhällsfastigheter region väst. Han kommer närmast från en roll som fastighetsrådgivare på WSP och har innan dess arbetat för Balder.
– Med mig till Skandia Fastigheter har jag en helhetssyn på fastighetsområdet – med erfarenheter hela vägen från due diligence, förvärv, förvaltning, kundansvar, hyresgästanpassningar, fastighetsutveckling och försäljning. Jag har ett affärsperspektiv i det jag gör. Hos Skandia Fastigheter vet jag att man jobbar långsiktigt och bygger förtroende med de människor man har kontakt med, och det är en bra grund att stå på om man vill göra bra affärer. Samhällsfastigheter ligger mig särskilt varmt om hjärtat och redan under min första tid här har jag varit med och förvärvat Sannegården 734:132, med rum för Donnergymnasiet, i stadsdelen Eriksberg i Göteborg, säger han.

Anna-Viktoria Björkman Lind anställs som uthyrare i Stockholm. Hon har arbetat med uthyrning av butiks- och restauranglokaler på Steen & Ström och innan dess med ransaktionsrådgivning inom kommersiella fastigheter på CBRE.
– Jag ska tillsammans med övriga teamet skapa värde för Skandia Fastigheter genom aktiv uthyrning av vakanser i våra kontorsfastigheter, omförhandling av befintliga avtal och även genom att utveckla långsiktiga kundrelationer i nära samverkan med mina förvaltningskollegor. Jag hoppas också kunna bidra med kunskap för att tillsammans med övriga i bolaget utveckla och modernisera våra kontorsfastigheter ytterligare. Bolaget har flera nya kontorsfastigheter på väg upp med rum för fler hyresgäster, säger hon.

Terese Carlson blir marknadsansvarig för Frölunda Torg. Hon kommer närmast från Göteborg & Co, där hon framförallt jobbat med stadsutvecklingsprojektet Göteborg 400 år, som bland annat inneburit destinationsmarknadsföring och mycket stora evenemang.
– Frölunda Torg är ett starkt och välkänt varumärke och jag ser fram emot att vara med och utveckla köpcentrumet som handels- och mötesplats i rollen som marknadsansvarig. Med mig har jag bland annat "hela staden-perspektivet" och kunskap om hur man arbetar strategiskt för att få besökare till en destination, säger Terese Carlson.

Parallellt med rekryteringarna utökas Caroline Rönnborgs ansvarsområde. Hon arbetar sedan ett år som centrumchef för Skandia Fastigheters kommande storsatsning Backaplan i Göteborg. Nu utökas uppdraget med ansvar även för Commerce där, hon tar vid de pågående handlings- och utvecklingsplanerna i rollen som centrumchef.
– Handeln står inför många utmaningar och jag arbetar dagligen med att möta dessa, säger Caroline Rönnborg. Skövde är en fantastisk stad och nu är det viktigt att centrum lever upp och att Commerce fortsätter att ta en aktiv roll i denna utveckling, säger Caroline Rönnborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY