Image
Bild: Istock

SBS Norden utser Victoria Lenander till nyinrättad roll som marknads- och försäljningschef

Bolag Studentbostäder i Norden rekryterar Victoria Lenander till rollen som marknads- och försäljningschef. Hon tillträder sin anställning den 18 november 2024 och kommer vara medlem av koncernledningen.
Publicerad den 23 Oktober 2024

Rollen som marknads- och försäljningschef är en nyinrättad roll, med fokus på strategiska och operativa frågor inom sälj- och marknadsavdelningen. Victoria Lenander har bland annat en bakgrund från fastighetssektorn och arbetade tidigare som marknadschef på Widerlöv & Co, operativ chef på TMPL Solutions AB och senast på Ngenic AB som sälj- och marknadschef.
– Jag är väldigt glad över att vi har lyckats rekrytera Victoria som har en sådan bred erfarenhet av strategiska och operativa frågor inom sälj och marknad. Victoria blir ett betydande tillskott till ledningsgruppen i det fortsatta arbetet att ständigt utveckla SBS erbjudande och förbättra uthyrningsgraden ytterligare, säger Rebecka Eidenert, vd på Studentbostäder i Norden.
– Det känns spännande att bli en del av SBS. Jag ser stor potential i bolagets ambition att driva utveckling och positionera sig som en ledande aktör inom studentbostadsmarknaden i Norden, säger Victoria Lenander.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Inför läslovet – här är vd:arnas boktips

Sverige Sedan 2016 är den gamla höstlovet i skolan fått ny skrud som läslovet, för att främja läsning bland barn och unga under lovet. När läslovet nu står för dörren har Fastighetssverige frågat vd:arna för en rad av branschens största bolag vad de läser och vilka böcker de vill rekommendera andra. Här är vd:arnas bokrekommendationer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige