Image
David Krook.
David Krook. Bild: Magnus Öst

SBF Fonder rekryterar chef för investerarrelationer

Bolag David Krook, CFA, har rekryterats till SBF Fonder AB (SBF) och rollen som chef för investerarrelationer. I sin roll kommer David Krook att leda arbetet med att utveckla investerarrelationerna, resa kapital till Bolagets fonder och vara en nyckelspelare i den fortsatta utvecklingen av fondbolagets produkter.
Publicerad den 18 April 2023

– David kommer att stärka organisationen med sin långa erfarenhet av att bygga långsiktiga investerarrelationer. Med mycket god kunskap om fastighetsinvesteringar och stark affärsanalysförmåga blir han en värdefull tillgång för organisationen. David är en ledare med fokus på utveckling och jag är väldigt glad över att välkomna honom till teamet, säger Carl Adam Rosenblad, vd, SBF Fonder AB.

Med 15 års erfarenhet från kundrelationer, kapitalanskaffning både nationellt och internationellt samt fastighetsbranschen har David Krook byggt ett brett investerarnätverk. Han kommer närmst från en roll som Investor Relations Director på ABG Fastena och är även vice ordförande i CFA Society Sweden. CFA Society Sweden är en ideell förening för professionella investerare med fokus på att dela investeringskunskap, nätverkande och främja god etik.
– Att SBF Fonder är på en tillväxtresa, med fokus på hållbar förvaltning av fastigheter, gör det till en spännande tidpunkt att ansluta. Jag ser fram emot att stärka det högkvalitativa team vi har på plats och tillsammans jobba nära våra befintliga investerare samtidigt som vi breddar vårt investerarnätverk, säger David Krook, chef för investerarrelationer, SBF Fonder AB.

David Krook kommer att ingå i SBF Fonders ledningsgrupp och tillträdde rollen den 17 april 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop IV. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige