Image

Savills rekryterar ny chef för kommersiella förvaltningen

Karriär Savills har rekryterat Tommy Johansson som ny chef för den kommersiella förvaltningen. Han kommer närmast från eget företag och har arbetat med kommersiella fastigheter sedan år 2000 i olika roller men alltid med fokus på långsiktig utveckling och uthyrning av fastigheter.
Publicerad den 20 Augusti 2013

Som chef för den kommersiella förvaltningen är Tommy Johanssons ansvar att öka fastigheternas värde, att hyresgästerna är nöjda och att fastigheterna hålls i bästa skick.

- För att lyckas med kommersiella fastigheter krävs ett målmedvetet, långsiktigt och proaktivt arbetssätt vilket är ett av Savills signum, det ska bli riktigt kul att få bli en del av detta starka team, säger Tommy Johansson.

- Rekryteringen av Tommy är en viktig pusselbit i vårt lagbygge då vi vill följa vår vision att bli den valda fastighetsrådgivaren på våra utvalda marknader. Jag är övertygad om att Tommy med sin kompetens och sitt kontaktnät förstärker vår fastighetsförvaltning, säger Anders Nyström, förvaltningschef på Savills.

Tommy Johansson kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och började sin anställning i går den 19 augusti.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige