Image

Savills får uppdrag av SKB

Bygg/Arkitektur Savills har fått uppdraget att projektleda nyproduktionen av två bostadsfastigheter i Annedal, Bromma, åt Stockholms Kooperativa Bostadsförening.
Publicerad den 30 Oktober 2013

Uppdraget omfattar totalt 166 lägenheter, fördelade på fyra huskroppar.

Kvarteren Tant Gredelin och Tant Brun som byggs i den nya stadsdelen Annedal i Mariehäll i Bromma, ligger granne med varandra i Annedals södra del.

Totalt sett kommer området inrymma lägenheter för cirka 5 000 personer, en ny skola och ett flertal förskolor.

Bostäderna byggs med moderna miljöanpassade och energieffektiva material.

Projektverksamheten inom Savills har stor erfarenhet av nyproduktion av bostäder och Rot av befintliga fastigheter och hyresgästanpassningar.

Verksamheten omsatte 2012 cirka 23 miljoner kronor mestadels relaterat till den egna förvaltningsstocken.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige