Image

Savills får uppdrag av SKB

Bygg/Arkitektur Savills har fått uppdraget att projektleda nyproduktionen av två bostadsfastigheter i Annedal, Bromma, åt Stockholms Kooperativa Bostadsförening.
Publicerad den 30 Oktober 2013

Uppdraget omfattar totalt 166 lägenheter, fördelade på fyra huskroppar.

Kvarteren Tant Gredelin och Tant Brun som byggs i den nya stadsdelen Annedal i Mariehäll i Bromma, ligger granne med varandra i Annedals södra del.

Totalt sett kommer området inrymma lägenheter för cirka 5 000 personer, en ny skola och ett flertal förskolor.

Bostäderna byggs med moderna miljöanpassade och energieffektiva material.

Projektverksamheten inom Savills har stor erfarenhet av nyproduktion av bostäder och Rot av befintliga fastigheter och hyresgästanpassningar.

Verksamheten omsatte 2012 cirka 23 miljoner kronor mestadels relaterat till den egna förvaltningsstocken.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige