Image

Sasnauskas säker på MFG-försäljning: "För diskussioner"

Bolag Eastnine har haft svårt att få sålt sin andel i det ryska modebolaget Melon Fashion Group, ett innehav som står för nästan en fjärdedel av bolagets tillgångar. Efter den avbrutna affären i mars för nu bolaget diskussioner med andra potentiella köpare och här berättar vd:n Kestutis Sasnauskas varför han är säker på att bolaget kan få sålt till samma nivå som avtalades i samband med den spruckna affären. Han kommenterar också vad som måste ske om en försäljning inte är möjlig.
Publicerad den 4 Maj 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige