Image
Fastigheten Lönnen, Sturegatan 11.
Fastigheten Lönnen, Sturegatan 11. Bild: Afa Fastigheter

Säkra hyr av Afa Fastigheter på Sturegatan 11

Uthyrning Försäkringsförmedlaren Säkra har tecknat hyresavtal om cirka 2 000 kvm kontorslokaler i fastigheten Lönnen. Lönnen är en kontorsfastighet som ligger i korsningen av Sturegatan och Karlavägen på Östermalm i Stockholm.
Publicerad den 22 Juni 2023

Säkra flyttar in på tre våningsplan om totalt 1 927 kvadratmeter i maj 2024. Enligt Helena Dahllöf, HR-chef på Säkra, är flytten en naturlig följd av företagets fortsatta tillväxt:

– Vi har under de senaste åren tredubblat vår personalstyrka. I de nya större lokalerna mitt i centrala Stockholm kan vi skapa en flexibel och modern mötesplats för våra medarbetare med utrymme för fortsatt tillväxt, Helena Dahllöf.

– Vi har haft stort intresse för de lediga lokalerna i fastigheten och vi är glada att Säkra flyttar in hos oss, säger Erika Wallner uthyrningsansvarig på Afa Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige