Image

Safe Transart samlokaliserar hos Brostaden i Jordbro

Uthyrning Logistikföretaget Safe Transart samlokaliserar sin verksamhet i Stockholm till nya lokaler i Brostadens fastighet i Jordbro. De nya lokalerna omfattar 6 500 kvadratmeter lager/logistik, med adress Cementvägen 7.
Publicerad den 21 Maj 2014

DTZ har varit rådgivare genom hela processen från framtagning av kravspecifikation, lokalsökning till slutförhandling av hyresavtal.

- Vi är mycket nöjda med det arbete som DTZ utfört och med våra nya lokaler i Jordbro, som är väl anpassade för vår verksamhet och som även kommer kunna anpassas till att stödja den framtida verksamhetsutvecklingen. För oss har det också varit viktigt att få till ett flexibelt hyresavtal, vilket vi nu har uppnått, säger Magnus Hallborg, vd för Safe Transart.

- Det har varit mycket spännande att arbeta med så ett starkt växande företag som Safe Transart. Det gläder oss särskilt att vi lyckats med utmaningen att hitta välanpassade större logistik- och lagerlokaler söder om Stockholm, där det idag råder brist på denna typ av lokal, säger Bob Gustafsson på DTZ:s affärsområde Occupier Services.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige