Image
Rutger Arnhult, vd för Castellum.
Rutger Arnhult, vd för Castellum. Bild: Castellum

Rutger Arnhult har köpt aktier för 7,6 miljoner kronor

Bolag Castellums vd och storägare har fyllt på med 50 000 aktier i bolaget.
Publicerad den 9 Augusti 2022

Rutger Arnhult har den 5-8 augusti genom bolaget M2 Asset Management köpt 50 000 aktier i Castellum. Aktierna köptes till en genomsnittskurs på 152,70 kronor per aktie, en affär på cirka 7,64 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Rutger Arnhult äger över 59 miljoner aktier i Castellum och är i och med det klart största ägare i bolaget med 18,1 procent av kapitalet.

Under måndagen steg Castellums aktie nästan fyra procent till 155,85 kronor, vilket betyder att aktien har stigit över 18 procent sedan början av juli. Sedan starten av året har dock aktien tappat 36 procent.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige