Image
Roger Sundbom.
Roger Sundbom.

Roger Sundbom ny affärsområdeschef på RO-gruppen

Karriär RO-gruppen har rekryterat Roger Sundbom till rollen som affärsområdeschef i Göteborg, som en del i satsningen på bolagets fortsatta tillväxt. Sundbom kommer senast från rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling och tillträder sin nya tjänst 15 augusti.
Publicerad den 27 Juni 2022

RO-gruppen förstärker organisationen med Roger Sundbom i rollen som affärsområdeschef i Göteborg. Detta som en del i den expansiva plan som företaget nyligen presenterade där målet är att bli ett av Sveriges tio största byggbolag.

Roger Sundbom har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen där han mestadels arbetat med projekt- och fastighetsutveckling, senast i rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling syd/väst. Där ansvarade han bland annat för stadsutvecklingsprojekt med tyngdpunkt i Göteborg och Malmö. Han har sedan tidigare även erfarenhet från liknande roller på Platzer, HSB Göteborg och NCC Property Development.

– Jag har med spänning följt RO-gruppens utveckling under ett antal år och imponerats av deras sätt att utveckla sina medarbetare och att se till kundnytta i alla sina projekt. Att nu få vara en del i deras framtida utveckling, expansion och högt ställda målsättning känns fantastiskt roligt och inspirerande, säger Roger Sundbom.

– Vi är väldigt glada att Roger ansluter sig till oss och förstärker vårt team. Med hans erfarenhet av att utveckla och leda projekt- och affärsutveckling blir han en viktig förstärkning av den fortsatta utvecklingen av RO-gruppen i Göteborg. Han är en uppskattad ledare och kompletterar vår organisation väl och tillsammans ska vi nu ta nästa steg i vår fortsatta tillväxt, säger Marcus Bramer, affärsområdeschef, RO-gruppen.

Roger Sundbom tillträder sin nya tjänst på RO-gruppen den 15 augusti.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige