Image
Bild: RO-gruppen

RO-gruppen värvar från Peab

Bolag I september ansluter Leif Ahlberg, med mångårig erfarenhet från byggbranschen, till rollen som operativ chef för RO-gruppen.
Publicerad den 27 Augusti 2019

RO-gruppen, som haft en stark utveckling, de senaste åren och redovisade en omsättning på 1,3 miljarder med god lönsamhet under 2018. Detta samtidigt som man för tredje året i rad blev utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Rekrytering av Leif Ahlberg är en del i satsningen för fortsatt tillväxt och affärsutveckling.

– Vi är väldigt glada att få välkomna Leif till RO-gruppen. Vi befinner oss i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och med Leifs erfarenhet och kompetens är han ett mycket starkt tillskott till RO-gruppens fortsatta framgång, säger Pär Jorstadius, vice vd på RO-gruppen.

Leif Ahlberg har mångårig erfarenhet från byggbranschen och har varit verksam i olika chefsbefattningar i Västsverige sedan 2005. Han kommer senaste från en roll som biträdande regionchef på PEAB i Göteborg.

I den nya tjänsten på RO-gruppen kommer Leif Ahlberg ansvara för den operativa byggverksamheten i koncernens sex dotterbolag.

– RO-gruppen står för mycket av det jag tycker är viktigt; en stark företagskultur och fokus på individen. Detta samtidigt som man har många spännande projekt och planer för framtiden. Jag ser mycket fram emot att bli en del i företagets fortsatta expansion, säger Leif Ahlberg.

Leif Ahlberg tillträder tjänsten 2 september.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige