Image

Risberg vd för Lindbäcks Boende

Karriär Wilhelm Risberg blir vd för det nya affärsområdet Boende inom Lindbäckskoncernen.
Publicerad den 19 Oktober 2015
Wilhelm Risberg. Bild: Lindbäcks
Wilhelm Risberg.

Lindbäcks Group AB består av tre affärsområden; bygg, fastigheter och boende.

Nu har styrelsen utsett Wilhelm Risberg till ny vd för Lindbäcks Boende.

– Wilhelm har varit med oss under lång tid och är den som ansvarar för försäljning och marknad på Lindbäcks. Styrelsen har stort förtroende för Wilhelm och när vi nu väljer att satsa offensivt på utveckling av egna projekt känns det naturligt att Wilhelm axlar vd-rollen, säger Stefan Lindbäck, vd Lindbäcks Bygg.

Lindbäcks Boende är ett relativt nytt affärsområde inom Lindbäcks Group. Sedan tidigare finns Lindbäcks Bygg där bolaget projekterar och bygger åt andra och åt sig själva, Lindbäcks Fastigheter som äger och förvaltar och nu även Lindbäcks Boende som ska utveckla och sälja.

– Lindbäcks är inne i en expansiv tillväxt och det känns väldigt roligt och spännande att få förtroendet att leda Boende, säger Wilhelm Risberg, vd för Lindbäcks Boende, och sedan tidigare vice vd och marknadschef på Lindbäcks Bygg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Eon skriver avsiktsförklaring kring omfattande hamnsamarbeten

Bygg/Arkitektur Avsiktsförklaringen innehåller ett antal samarbeten i Malmö hamn och möjliga markbyten inom kommunen samt en markreservation till Eon på cirka 140 000 kvadratmeter. Fastighetssverige berättar mer om det tunga avtalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige