Image

Rikshem erbjuder sommarjobb till 155 ungdomar

Bolag I år välkomnar Rikshem 155 ungdomar i åldern 16-19 år som bor i Rikshems fastigheter att sommarjobba. Rikshems sommarjobbsplatser har ökat för varje år sedan starten 2011.
Publicerad den 2 Februari 2015
Rikshem erbjuder sommarjobb till 155 ungdomar som bor i Rikshems fastigheter. Bild: Rikshem
Rikshem erbjuder sommarjobb till 155 ungdomar som bor i Rikshems fastigheter.

- Att ta samhällsansvar som en långsiktig aktör blir allt viktigare i näringslivet både för aktieägare och kunder. Därför är det extra roligt att Rikshem är det bolag som erbjuder flest sommarjobb per anställd i hela Sverige (155 sommarjobb i relation till 130 anställda). Rikshem bidrar till samhällsutvecklingen genom att göra det möjligt för ungdomar att komma ut i arbetslivet, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.

År 2015 erbjuder Rikshem sommarjobb på orterna Uppsala, Sigtuna/Märsta, Västerås, Helsingborg, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Södertälje och Solna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY