Image

Retailexperten: "Det kommer bli en tuff förändring för detaljhandeln"

Handel Handeln som helhet hade ett tufft 2020 på grund av pandemin men i genomsnitt var det ett ganska bra år för detaljhandeln – till stor del drivet av den ökade e-handeln. Frågorna på de flestas läppar gäller nu vad som kommer att hända framöver, vilka som blir vinnarna och vad fastighetsägarna bör göra för att underlätta för de hyresgäster som har det tufft? Detta och mera gav Svensk Handels chefsekonom Johan Davidson svar på under Fastighetssveriges digitala event i förra veckan.
Publicerad den 6 April 2021
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY