Image

Radisson SAS skall öppna i Madrid

UTLAND Rezidor Hotel Group etablerar sig med ett Radisson SAS hotel i Madrid. Sedan tidigare har man ett hotel i Málaga. Hotellet i Madrid beräknas öppna dörrarna i slutet av 2009.
Publicerad den 29 Januari 2008

- Madrid är en milstolpe i vår utveckling i sydvästra Europa, en region där vi ser stor potential. Staden är en viktig marknad och strategiskt viktig för vår vidare utveckling i Spanien. Hotellet är Rezidors andra i Spanien, 2006 öppnade gruppen Radisson SAS El Marques Resort & Spa i Mijas i Málaga, säger Kurt Ritter, koncernchef och vd Rezidor.

Radisson SAS Hotel, Madrid Prado är en existerande byggnad som konverteras till ett hotell med ett helt unikt läge - mitt emot världsberömda Pradomuséet och precis intill nya kulturcentret CaixaForum.

Samtliga 54 rum, inklusive sex sviter, samt alla publika utrymmen designas av Sandra Tarruella och Isabel Lopez. De är två av Spaniens ledande inredningsarkitekter och välkända för exceptionella projekt såsom det sofistikerade \″Hotel Omm\″ i Barcelona.

Andra faciliteter i hotellet blir en restaurang, bar, möteslokaler samt ett spa/fitnesscenter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige