Image
Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties.
Marcus Johansson Prakt, vd för Quartiers Properties. Bild: Quartiers Properties

Quartiers Properties offentliggör prospekt

Bolag Årsstämman i Quartiers Properties beslutade den 26 juni 2020 beslutade bland annat om ett erbjudande till innehavare av bolagets preferensaktier om utbyte av preferensaktier mot erhållande av nyemitterade stamaktier och teckningsoptioner. Med anledning av erbjudandet har styrelsen i Quartiers Properties upprättat ett prospekt som har godkänts och registrerats av Finansinspektionen, under gårdagen.
Publicerad den 28 Juli 2020

Anmälnings- och teckningsperioden i erbjudandet löper från och med den 28 juli 2020 till och med den 28 augusti 2020. Innehavare som har sina preferensaktier hos förvaltare såsom exempelvis Avanza, Nordnet, SEB, Handelsbanken och så vidare ska kontakta sin förvaltare för praktisk information om deltagande i erbjudandet.

Prospektet finns tillgängligt på Quartiers Properties hemsida.

Quartiers Properties är en fastighetsutvecklare som är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Sverige, sedan 2017.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY