Image
Quartiers utvecklar på den spanska solkusten
Quartiers utvecklar på den spanska solkusten Bild: Quartiers Properties

Quartiers möblerar om i ledningen

Karriär Quartiers Properties, noterat på First North, genomför en ledningsgruppsförändring för att centralisera administrativa, legala och operativa stödfunktioner till en ny avdelning, och anställer ny CFO.
Publicerad den 19 Mars 2022

Carl-Fredrik Morander tillträder rollen som CFO. Carl-Fredrik har drygt 30 års erfarenhet av revision, bokföring och processeffektivisering, bland annat som partner på revisions- och konsultbyrån Rödl & Partner. Carl-Fredrik Morander är bosatt i Spanien och har arbetat med den externa finansiella rapporteringen för Quartiers sedan 2017.

Maria Cepero flyttar från rollen som CFO till en ny roll som Head of Business Support och kommer därmed att arbeta närmre den operativa verksamheten. Business Support ska understödja verksamheten genom verksamhets- och effektivitetsanalys, samt implementering och drift av operativa stödfunktioner. Maria har erfarenhet av denna typ av arbete som managementkonsult på Accenture. Maria Cepero har varit anställd i Quartiers sedan 2018.

Anställningen för Alvaro Fernandez, som varit general manager på Boho Club sedan hösten 2021, avslutas i samband med organisationsförändringen. Rollen ersätts inte i nuläget och ytterligare ansvar ges i stället till respektive avdelningschef på Boho Club.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige