Image

Platzer har hyrt ut 3 200 kvadratmeter i centrala Göteborg

Uthyrning Under hösten har Platzer hyrt ut drygt 3 200 kvadratmeter i flera mindre uthyrningar i fastigheterna runt Centralenområdet.
Publicerad den 13 November 2014
P-G Persson. Bild: Platzer
P-G Persson.

De hyresgäster som Platzer har tecknat hyresavtal med under hösten är: Göteborgs Kvinnoklinik, Admeta, Promikbook, MTR Express och Lasse Brukarstöd på sammanlagt cirka 2 000 kvadratmeter fördelat över fastigheter på Lilla Bommen, Gullbergsvass och Odinsgatan.

Utöver detta har avtal om sammanlagt cirka 1 200 kvadratmeter tecknats på Gullbergsvass i den nyförvärvade fastigheten Tennet. De hyresgäster som flyttar in/utökar är: Superoffice, Conscriptor, DNV och VIA Egencia.

Viktiga faktorer för hyresgästerna i valet av läge har varit närhet till allmänna kommunikationer och serviceutbudet i centrala Göteborg.

– Områdena Lilla Bommen, Gullbergsvass och Odinsgatan runt centralstationen tillhör CBD i Göteborg och vi upplever ett fortsatt stort intresse på marknaden för våra lokaler där. Jag är övertygad om att den stadsutveckling som planeras i området kommer att stärka områdets attraktionskraft ytterligare, säger P-G Persson, vd för Platzer Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige