Image

Pitcher’s öppnar sin hittills största restaurang i Skärholmen Centrum

Uthyrning Grosvenor har tecknat avtal med den snabbt växande gastropubkedjan Pitcher´s om etablering av kedjans nya flaggskeppsrestaurang i Skärholmen Centrum. Restaurangen som öppnas i december i år blir kedjans hittills största och erbjuder ett omfattande upplevelseerbjudande på totalt 2 600 kvadratmeter.
Publicerad den 23 Mars 2018

Avtalet med Pitcher´s är ett viktigt led i Grosvenors förnyelse av Skärholmen Centrum. Grosvenor bedriver ett omfattande förändrings- och förnyelsearbete av Skärholmen Centrum sedan det 2015 förvärvades via en av fastighetsbolagets fonder.

Målsättningen är bland annat att stärka restaurang- och upplevelseutbudet och skapa ett restaurangstråk ut mot Skärholmstorget.

- Pitcher’s kommer att fungera som ett flaggskepp för denna satsning och tack vare gastropubens omfattande restaurang- och upplevelsecentrum kan vi erbjuda besökare i alla åldrar aktiviteter för såväl dag- som kvällstid, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor.

Enligt planerna ska restaurangutbudet i Skärholmen Centrum öka från fem till tio procent och uppta en total yta på 4 500 kvadratmeter. Etableringen av Pitcher´s som närmast är ett nöjescenter är en viktig del av dessa planer.

Restaurangen omfattar två plan och erbjuder, förutom mat och dryck, ett omfattande aktivitetsutbud via Pitcher’s koncept Game World. Det betyder bland annat bowlingbanor, en spelhall och ett aktivitetsområde för tre- och femkamper. Totalt rör det sig om en yta på 2 600 kvadratmeter, varav 550 kvadratmeter på gatuplanet.

- Vi väljer att etablera oss i Skärholmen Centrum för det fantastiska geografiska läget i kombination med den ambitiösa satsning som görs på att förnya centrumet. Grosvenor har en långsiktig strategi för området och vi ser fram emot att bidra i den resan, säger Kenny Svedenlund, vd för Pitcher’s AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige