Image

Personaldirektören in i koncernledningen

Karriär NCC:s personaldirektör Mats Pettersson tar plats i bolagets koncernledning.
Publicerad den 25 Maj 2011
Bild: NCC

Personalfunktionen för koncernen har tidigare legat organisatoriskt inom NCC Construction Sverige.

Nu har det skapats en renodlad koncernstab för personal under ledning av Mats Pettersson som rapporterar direkt till koncernchefen. Mats Pettersson har varit anställd i NCC sedan 2005.

- Frågor rörande kompetensförsörjning och ledarutveckling är centrala för att utveckla och driva NCC mot en långsiktig lönsamhet och tillväxt. Vi ska vara det mest attraktiva företaget att arbeta för, då är det också naturligt att ha personalfrågorna i koncernledningen, säger Peter Wågström, koncernchef i NCC.

I NCC:s koncernledning ingår sedan tidigare affärsområdescheferna och stabscheferna för ekonomi- och finans, kommunikation och juridik.

Förändringen innebär att en ny personalchef ska rekryteras till NCC Construction Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige