Image

Östersundshems vd lämnar bolaget

Karriär Östersundshems vd Bengt Rådman lämnar bolaget om cirka sex månader och satsar på eget företagande.
Publicerad den 5 September 2013
Bengt Rådman. Bild: Östersundshem
Bengt Rådman.

– Jag kände att tiden var mogen. Östersundshem har genomgått en fantastisk förvandling de senaste åren och bolaget står väl rustat för framtiden. Inte minst bevisas det genom de byggprojekt som är på gång, med höghusbygget på Valhall i spetsen, säger Bengt Rådman.

Beskedet kom som en överraskning för styrelsen, som nu inleder jakten på efterträdaren.

– Vi befinner oss i ett spännande och expansivt läge med stora möjligheter. Även om det är tråkigt att Bengt lämnar oss, så ser vi nu framåt och påbörjar rekryteringsprocessen för att hitta en ledare med bland annat stor erfarenhet och gediget kunnande av bostadsbranschen, säger Tord Andnor, styrelseordförande i Östersundshem.

Östersundshem har genomfört ett omfattande varumärkesarbete med strategin att gå från att bara förvalta bostäder till att bygga och ta hand om människors hem. Dessutom har bolaget öppnat upp för mer dialog med sina hyresgäster, bland annat genom satsningar på digitala plattformar.

– Ingenting stannar upp på grund av det här, den fortlöpande utvecklingen av Östersundshem fortsätter precis som förut, poängterar Tord Andnor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige