Image

Organisationsförändringar inom JLL

Bolag JLL genomför ett antal organisatoriska förändringar. Bland annat får Martin Lindgren och Erik Dellner nya tjänster.
Publicerad den 3 November 2015
Martin Lindgren. Bild: JLL
Martin Lindgren.

Martin Lindgren (tidigare chef Retail Agency) tillträder som chef för Corporate Solutions. Erik Dellner (tidigare chef Corporate Solutions) tillträder en affärs- och kundutvecklande roll som Director Solutions Development, Nordics.

-Nu ger vi Corporate Solutions förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin positiva utveckling efter Nextport-förvärvet som genomfördes tidigare i år, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

Förändringen innebär även att nuvarande affärsområdet Retail Agency delas i två delar, varav en del bildar Retail Tenant Represenation inom Corporate Solutions med fokus på rådgivning till internationella och lokala hyresgäster inom detaljhandel. Den andra delen bildar Retail Leasing med Gabriella Johansson som team leader, inom ramen för leasing-verksamheten med Robert Bolmgren som chef.

– Retail Agency har haft en fantastisk utveckling under de två gångna åren. Nu har den nått en sådan storlek att en uppdelning av verksamheten är fördelaktig för våra kunder, samtidigt som den gynnar vår totala retail-affär, som nu ges utrymme att växa snabbare och mer transparent, säger Daniel Gorosch.

Efter dessa förändringar består JLL Sverige av affärsområdena Capital Markets, Leasing, Valuation, Research samt Corporate Solutions.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige