Image

Optimal rekryterar två

Bolag Optimal förstärker organisationen med två nya uthyrare; David Kiryo och Nicole Christensen.
Publicerad den 1 September 2017
David Kiryo och Nicole Christensen. Bild: Optimal
David Kiryo och Nicole Christensen.

David Kiryo kommer närmast från arbetet med etableringar på Lidl Sverige.
 
Nicole Christensen är anställd som uthyrningsassistent och har en gedigen erfarenhet av försäljning, såväl i Sverige som i Spanien.
 
– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat David och Nicole, de utgör en välbehövlig förstärkning av vår arbetsgrupp då vi haft mycket god orderingång de senaste månaderna. Dessutom hoppas vi att de med sina erfarenheter från såväl dagligvarubranschen som telecombranschen kommer att bredda vår kunskapsbas, säger Kenneth Christensen, vd för Optimal.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY