Image
Bild: Akademiska Hus

Nya Rådhuset öppnat för allmänheten

Handel Atrium Ljungbergs nya modevaruhus Rådhuset i Uppsala öppnade i går.
Publicerad den 2 Mars 2012
Rådhuset i Uppsala. Bilder: Eric Rådstam. Bild: Eric Rådstam
Rådhuset i Uppsala. Bilder: Eric Rådstam.

En av Uppsalas mest kända och karaktäristiska byggnader står efter en omfattande om- och tillbyggnad färdig i helt ny skepnad. Här möter den karaktärsfulla miljön modern arkitektur och drygt 50 starka varumärken samsas sida vid sida utan avgränsande galleriagångar.

- Redan när vi förvärvade Rådhuset var ambitionen att skapa en riktigt bra kommersiell mötesplats med ett mixat innehåll av högkvalitativa varumärken och ett starkt mat- och dryckeskoncept. Något liknande fanns inte i Uppsala och med husets enastående arkitektur och strategiska läge såg vi en stor möjlighet att göra något unikt. Vi har valt operatörer med en stark lokal anknytning som känner sin marknad och förstår sin kund. Tillsammans med dem har vi arbetat fram en fantastisk mötesplats med stor tillgänglighet som kommer att leva dag- som kvällstid, säger Evalena Engström, etableringschef Atrium Ljungberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftsamling i strategiskt område – över 1 000 bostäder i pipen

Bygg/Arkitektur Kommunen och flera byggherrar gör gemensam sak för att förtäta på Hisingen i Göteborg. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY