Image

Ny vd på Stockholm Globe Arenas

Karriär Marie Lindqvist har utsetts till ny vd för Stockholm Globe Arenas, AEG’s verksamhet i Sverige. Hon återkommer således till Stockholm Globe Arenas där hon under åren 2006 till 2012 var Marknads- och Kommunikationschef.
Publicerad den 4 September 2014
Marie Lindqvist. Bild: Stockholm Globe Arenas
Marie Lindqvist.

- Marie är ett perfekt tillskott till den starka utveckling som vi haft i Stockholm de senaste åren och vi är stolta över att hon nu återvänder till oss på AEG. Med sina ledaregenskaper och kunskap om marknaden kommer hon vara betydelsefull för vår fortsatta utveckling i Sverige, tillsammans med Stockholm stad och våra partners som Tele2 och Ericsson, säger Tom Miserendino, President AEG Europe.

Med den nya tjänsten återvänder nu Marie till AEG och Stockholm Globe Arenas, ett bolag som hon var Marknads- och Kommunikationschef för under perioden 2006 till 2012. Hon har även med sig en gedigen bakgrund inom nöjes- och upplevelseindustrin då hon även haft ledande positioner inom Fritidsresor, Kolmården och Apollo. I och med det nya uppdraget hos AEG så lämnar Marie sin nuvarande tjänst som Marknadsdirektör hos Kuoni Nordic/Apollo.

- Jag behövde inte lång betänketid för att tacka ja. Det är ett fantastiskt roligt jobb som jag nu med ödmjukhet ser fram emot; att återigen vara delaktig i att bygga Stockholm som en framgångsrik evenemangsstad och, tillsammans med mina kollegor, arbeta nära idrottsklubbarna, arrangörer, Stockholm stad och alla företagspartners för att skapa evenemang i världsklass, säger Marie Lindqvist.

Marie Lindqvist är 45 år, är uppvuxen i Stockholm och bor idag med sin familj i Nacka, söder om Stockholm. Hon startar sitt nya uppdrag inom AEG under oktober månad.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige