Image

Ny vd för Structor

Karriär Structor har sedan starten 1999 vuxit till en av Sveriges största konsultgrupper inom samhällsbyggnadsområdet. Monica Granberg har utsetts till gruppens första vd och leder en satsning på att göra Structor mer synligt.
Publicerad den 7 November 2017
Monica Granberg. Bild: Structor
Monica Granberg.

– Vi ska fortsätta utveckla nya specialistbolag och växa organiskt utifrån individers drivkrafter och initiativ. Att ge människor möjlighet att förverkliga sina idéer och drömmar är viktigt för mig, säger Monica Granberg.

- Monica har tio års erfarenhet som vd för ett Structorbolag och hon har varit aktiv i uppstarten av flera bolag, säger Per Fladvad, en av Structors grundare och styrelseordförande i Structor.

Med Monica vid rodret är målet att bli mer synliga och att utveckla vår företagskultur för att även fortsättningsvis vara den attraktivaste arbetsgivaren och kundens första konsultval, tillägger Per Fladvad.

Structor består i dag av drygt 30 självständiga och partnerägda specialistbolag med cirka 500 konsulter verksamma från Lycksele i norr till Malmö i söder.

- Under mina år som vd för ett bolag inom Structor var jag helt fri att utveckla verksamheten tillsammans med mina medarbetare. Vi har gjort affärsplaner men aldrig någon budget och jag har inte behövt förhålla mig till några mål för gruppens tillväxt eller lönsamhet. Jag tror det är en av våra framgångsfaktorer och något helt unikt, säger Monica Granberg, vars nya vd-tjänst för Structor är på halvtid.

Precis som alla andra inom Structor arbetar hon också som konsult. Monica Granberg är miljö- och organisationskonsult och just nu är hon expertstöd vid utbyggnaden av nya tunnelbanan och ansvarig för miljötillstånden i Projekt Slussen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige