Image
Linnea Minten.
Linnea Minten. Bild: Nordic PM

Ny uthyrare till Nordic PM

Bolag Nordic PM utökar personalstyrkan med Linnea Minten i rollen som uthyrare, med start 21 mars.
Publicerad den 21 Mars 2022

Tjänsten kommer att utgå från kontoret i Nacka och innebär främst ansvar för vakanser inom Storstockholm.

Linnea Minten har erfarenhet av både lokaluthyrning och hyresjuridik. Hon kommer senast från en tjänst hos Uppsalahem och har även erfarenhet från aktörer som Riksbyggen/Simpleko, Knivsta bostäder och Knivsta Kommunfastigheter.
– Linnea och hennes erfarenheter kommer att bli ett välkommet tillskott till vår organisation och det känns jätteroligt att hon valde att ansluta till oss på Nordic PM, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige