Image

Ny tf vd för Järfällahus

Karriär För ett par veckor sedan avgick Järfällahus dåvarande vd Malin Söderman. Nu ersätts hon tillfälligt av Håkan Berg.
Publicerad den 4 December 2017
Håkan Berg. Bild: Järfällahus
Håkan Berg.

– Nu påbörjar vi en rekryteringsprocess. Vi räknar med att ha en permanent vd på plats senast till hösten. Till dess är vi oerhört glada att ha fått en så kompetent och erfaren person som Håkan Berg att åta sig uppdraget som tillförordnad vd, säger styrelseordförande Mikael Jämtsved (MP).

Håkan Berg har suttit på ledande positioner inom fastighetsbranschen sedan 1988. En stor del av hans karriär har han ägnat åt HSB. Han lämnade nyligen ett 14-årigt uppdrag som vd för HSB Norra Storstockholm. Innan dess har han bland annat varit vd för HSB Gävleborg och Hyresbostäder Gävle.

Efter tiden på HSB har han nu startat egen konsultverksamhet och inom ramen för det åtagit sig uppdraget som tillförordnad vd på Järfällahus.

– Det är en stor utmaning att få komma till ett företag som står i startgroparna för att expandera, säger han. Jag har lång erfarenhet att arbeta med både byggande och förvaltningsutvecking. Det som driver mig är mötet med människor. Det här blir ett händelserikt uppdrag, och det uppskattar jag, säger han.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige