Image

Ny regionchef för Veidekke Bostad i Skåne

Karriär Charlotta Nilsén har utsetts till regionchef för Veidekke Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från Riksbyggen.
Publicerad den 3 November 2014
Charlotta Nilsen. Bild: Veidekke
Charlotta Nilsen.

Charlotta Nilsén tillträder före årsskiftet tjänsten som regionchef för Veidekke Bostad i Skåne och går därmed även in i företagets ledningsgrupp. Hon har tidigare arbetat på NCC och kommer närmast från Riksbyggen.

Veidekke Bostad, som ingår i den norska Veidekke-koncernen, har sedan 1998 varit aktiva på den svenska marknaden, med fokus på de tre storstadsregionerna. Som chef för region Skåne kommer Charlotta Nilsén att ansvara för att utveckla bostadsaffären i Skåne samt att utveckla och stärka Veidekkes marknadsandel och närvaro i regionen.

- Med bred erfarenhet av branschen och en syn på ledarskap som stämmer väl överens med vår kultur, är jag övertygad om att Charlotta kommer att stärka både utvecklingen av vår verksamhet i Skåne och Veidekke Bostad, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad.

Efter en utmanande period, där Skåne län har haft Sveriges lägsta prisökning på både villor och bostadsrätter sedan 2009, börjar nu marknaden återhämta sig. På Veidekke Bostad ser man positivt på framtiden för regionens bostadsutveckling och planerar för utökad verksamhet.

- Jag ser fram emot att ta en aktiv roll i Veidekkes bostadsutveckling i Skåne, en spännande och expansiv region med framtiden för sig, säger Charlotta Nilsén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige