Image

Ny regionchef för Hyresgästföreningen

Karriär Pedram Kouchakpour har utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Västra Sverige. Han tillträder den 1 april.
Publicerad den 20 Mars 2018
Pedram Kouchakpour. Bild: Hyresgästföreningen
Pedram Kouchakpour.

Pedram Kouchakpour har utbildning i både byggteknik och projektledning och arbetar nu som tillförordnad regionchef på Hyresgästföreningen region Västra Sverige. Han har tidigare bland annat varit projektledare, fastighetsingenjör och förhandlingschef i Hyresgästföreningen.

– Pedram Kouchakpour har under sin tid som tillförordnad regionchef visat att han är en kompetent och drivande ledare med stark förankring både hos förtroendevalda och anställda. Han har också en bred erfarenhet av både förhandling, utvecklingsfrågor, strategiskt påverkansarbete och nationella projekt vilket är till nytta för hela organisationen, säger Jonas Nygren, förbundschef i Hyresgästföreningen.

– Jag ser fram emot att få fortsätta arbeta med både förtroendevalda och anställda och bidra till att genomföra den spännande förändringsresa Hyresgästföreningen Västra Sverige har inlett. En av mina viktigaste drivkrafter är att vi ska fortsätta arbeta med att stärka folkrörelsen och vara en bred samhällsaktör. För att lyckas med detta så måste vi ständigt vässa Hyresgästföreningen organisatoriskt men också utveckla vår verksamhet utifrån vår värdegrund som en inkluderande och öppen folkrörelse, säger Pedram Kouchakpour.

Pedram Kouchakpour efterträder Anna Lönn Lundbäck som slutade sin tjänst i vintras.

Pedram Kouchakpour kommer även att medverka i det nationella övergripande ledningsarbetet och ingå i Hyresgästföreningens ledningsgrupp, HLG.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige