Image

Ny regionchef för Hyresgästföreningen

Karriär Pedram Kouchakpour har utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Västra Sverige. Han tillträder den 1 april.
Publicerad den 20 Mars 2018
Pedram Kouchakpour. Bild: Hyresgästföreningen
Pedram Kouchakpour.

Pedram Kouchakpour har utbildning i både byggteknik och projektledning och arbetar nu som tillförordnad regionchef på Hyresgästföreningen region Västra Sverige. Han har tidigare bland annat varit projektledare, fastighetsingenjör och förhandlingschef i Hyresgästföreningen.

– Pedram Kouchakpour har under sin tid som tillförordnad regionchef visat att han är en kompetent och drivande ledare med stark förankring både hos förtroendevalda och anställda. Han har också en bred erfarenhet av både förhandling, utvecklingsfrågor, strategiskt påverkansarbete och nationella projekt vilket är till nytta för hela organisationen, säger Jonas Nygren, förbundschef i Hyresgästföreningen.

– Jag ser fram emot att få fortsätta arbeta med både förtroendevalda och anställda och bidra till att genomföra den spännande förändringsresa Hyresgästföreningen Västra Sverige har inlett. En av mina viktigaste drivkrafter är att vi ska fortsätta arbeta med att stärka folkrörelsen och vara en bred samhällsaktör. För att lyckas med detta så måste vi ständigt vässa Hyresgästföreningen organisatoriskt men också utveckla vår verksamhet utifrån vår värdegrund som en inkluderande och öppen folkrörelse, säger Pedram Kouchakpour.

Pedram Kouchakpour efterträder Anna Lönn Lundbäck som slutade sin tjänst i vintras.

Pedram Kouchakpour kommer även att medverka i det nationella övergripande ledningsarbetet och ingå i Hyresgästföreningens ledningsgrupp, HLG.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY