Image

Ny marknadschef på Colliers

Karriär Colliers International har anställt Maria Lilliehöök som ny marknadschef.
Publicerad den 29 November 2016
Maria Lilliehöök. Bild: Colliers International
Maria Lilliehöök.

Maria Lilliehöök kommer att ansvara för marknadsföring och kommunikation samt för Colliers marknadsavdelning i Sverige. Hon kommer dessutom att vara en del av ledningsgruppen för Colliers International.

Lilliehöök har många års erfarenhet från ledande positioner i fastighetsbranschen och kommer närmast från Fastighetsägarna Service. Dessförinnan ansvarade hon för marknadsföringen av flera köpcentrum i Unibail-Rodamcos portfölj.

– Vi är mycket glada att Maria blivit en del av vårt team på Colliers. Hon har en gedigen erfarenhet från marknadsföring i fastighetsbranschen och vi ser att hennes kompetens kommer att stärka vårt arbete i ledningsgruppen, säger Dan Törnsten, vd för Colliers International.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY