Image
Scorett öppnar flaggskeppsbutik i Nordstan.
Scorett öppnar flaggskeppsbutik i Nordstan. Bild: Nordstan

Ny flaggskeppsbutik till Nordstan

Uthyrning Under hösten öppnar Scorett en ny flaggskeppsbutik i Nordstan i Göteborg.
Publicerad den 11 Mars 2020

– Vi är mycket glada att äntligen funnit ett absolut bästa läge till vår Flagship Store. Här kommer vi kunna erbjuda alla göteborgare ett mycket stort utbud av marknadens mest attraktiva varumärken inom skor. Vi är även mycket stolta över att vi är den enda skokedjan som erbjuder ett komplett sortiment av de bästa av accessoarer, väskor och andra lädervaror. Satsningar i attraktiva citylägen blir allt viktigare för oss, under devisen "syns vi inte, så finns vi inte". Vi fortsätter att anpassa våra butiker och göra de mer attraktiva och anpassade till kundernas behov enligt vår omni-kanalstrategi. Närheten till kunden, ökad service både online och i fysisk butik, samt att kunna erbjuda ett stort och extremt bra sortiment av attraktiva varumärken med kunden i fokus, är därför grundläggande för oss även i vår framtida expansion av fysiska butiksenheter, säger Scoretts kunderbjudandechef, Eva-Lena Svensson.
– Vi är oerhört glada att Scorett väljer att öppna sin Flagship Store på Nordstan och ser med glädje framemot resultatet av deras hållbarhetsarbete, reuse-konceptet, som ytterligare bidrar till att stärka Nordstans position inom hållbarhet samtidigt som våra kunder får större valmöjlighet, säger Ulrika Carlsson, vd, Nordstan.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige