Image

Ny etableringschef på Högkullen

Karriär Högkullen fortsätter att expandera och anställer Håkan Hansson som ansvarig för expansion och etablering på Högkullen, där fokus kommer vara att öka nyproduktion och nya affärer inom gruppbostäder.
Publicerad den 3 April 2018
Håkan Hansson. Bild: Högkullen
Håkan Hansson.

Håkan Hansson kommer närmast från Ambea där han ansvarat för etableringen av gruppbostäder. Han har även arbetat på Attendo med etablering av äldreboenden och har en gedigen erfarenhet från de största aktörerna i Sverige.

– Jag ser fram emot att i min roll på Högkullen få fortsätta det inspirerande arbetet att förse Sverige med nya gruppbostäder. Högkullen är den ledande fastighetsaktören inom LSS och som en del av Samhällsbyggnadsbolaget kommer jag få arbeta med ytterst kompententa kollegor i en spännande och framåt koncern, säger Håkan Hansson.

– Som ledande aktör inom omsorgsboenden är jag glad att hälsa Håkan Hansson välkommen. Håkan har en gedigen erfarenhet inom utveckling av LSS. Samhällsbyggnadsbolaget fortsätter att fokusera på expansion och utveckling av LSS boenden i Sverige, säger Ilija Batljan, vd och grundare av SBB.

Högkullen är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar, bygger och förvärvar omsorgsfastigheter – bostäder med särskild service (BMSS). Sedan den 16 januari förra året ingår Högkullen i SBB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY