Image

Ny deli- och livsstilsbutik på Nääs Fabriker

Uthyrning Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och planerar för en butik där de breddar sitt sortiment.
Publicerad den 22 Juni 2016
Hugo Ericson ost har varit hyresgäst på Nääs Fabriker i över 15 år. Bild: Nääs Fabriker
Hugo Ericson ost har varit hyresgäst på Nääs Fabriker i över 15 år.

Öppnandet av den nya butiken beräknas till våren 2017.

– Äntligen får jag möjligheten att vara kreativ i ett större perspektiv och genomföra drömmen om en butik med ett brett sortiment inom delikatess och utvalda livsmedel, säger Jenny Svensson, vd för Hugo Ericson Ost.

Hugo Ericson Ost är ett familjeföretag som startades redan 1888. I dag består Hugo Ericson Ost av två företag, butiken i Saluhallen och grossistverksamheten som har sitt kontor på Nääs Fabriker. Nääs Fabriker och Hugo Ericson Ost har tillsammans arbetat fram ramarna kring butikskonceptet.

– Öppnandet av den här butiken innebär att en viktig del faller på plats i vårt arbete med att skapa ett attraktivt utflyktsmål. Vi söker efter personer med engagemang och koncept som passar in i miljön och visionen på Nääs Fabriker och vi är väldigt glada över att detta snart blir verklighet, säger Linda Pettersson, vd för Nääs Fabriker.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige