Image

Ny affärsområdeschef för WSP Environmental

Karriär Karin Annerwall Parö tillträder som ny affärsområdeschef för WSP Environmental. Hon kommer närmast från Metria AB, där hon var vd.
Publicerad den 19 September 2014
Karin Annerwall Parö. Bild: WSP
Karin Annerwall Parö.

Tidigare har hon haft flera högre befattningar på Sweco, bland annat som vd för Sweco Systems AB. Karin ingick också i ledningsgruppen för Sweco Sverige. Innan dess arbetade hon flera år på Vattenfall, bland annat som miljöchef.
Magnus Meyer, vd för WSP Norden, ser rekryteringen av Karin Annerwall Parö som strategiskt betydelsefull.

– Jag är mycket glad att få hälsa Karin Annerwall Parö välkommen till WSP, säger Magnus Meyer. Karin har den bakgrund och erfarenhet vi behöver i vår målsättning att WSP ska ta täten i branschen. Energi- och miljöfrågorna har en central roll när vi skapar framtidens samhälle, och där blir Karin en mycket viktig pusselbit.

Karin Annerwall Parö tillträder sin nya befattning under hösten. Nuvarande chef Ole Paus kommer att kvarstå i sin roll till dess att Karin Annerwall Parö finns på plats och kommer sedan under 2015 arbeta kvar för att säkerställa att successionen blir framgångsrik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY