Image
Andreas Wahlén, vd för NP3.
Andreas Wahlén, vd för NP3. Bild: Kristofer Lönnå

NP3 fyller portföljen med 25 000 kvadratmeter

Transaktioner NP3 Fastigheter har i sex transaktioner förvärvat sex fastigheter till ett fastighetsvärde om 181 miljoner kronor primärt för industriändamål.
Publicerad den 26 Juni 2024

Fastigheterna som förvärvats under andra kvartalet är belägna i Östersund, Karlstad, Gävle, Falun och Sundsvall. Den uthyrningsbara arean uppgår till 24 900 kvadratmeter med en tomtareal om 101 600 kvadratmeter.

Det årliga hyresvärdet uppgår till 18,1 miljoner kronor och den genomsnittliga uthyrningsgraden uppgår till 96 procent. Den genomsnittliga återstående löptiden på befintliga hyresavtal uppgår till 3,5 år. Fem fastigheter, med ett hyresvärde om tio miljoner kronor har tillträtts, en fastighet med ett hyresvärde om 8,1 miljoner kronor tillträds senast 1 oktober 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige