Image
Novier får uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.
Novier får uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway. Bild: Novier

Novier får förvaltningsuppdrag av Mileway

Bolag Novier har fått i uppdrag av Mileway att sköta den tekniska förvaltningen av drygt 850 000 kvadratmeter i Sverige.
Publicerad den 29 September 2022

Mileway är den största ägaren av "last mile"-fastigheter i Europa. Bolaget är väl utbrett på den europeiska marknaden och har snabbt vuxit i Sverige sedan starten för tre år sedan. I dag är Mileway en av Sveriges största ägare av logistikfastigheter.

Mileway har efter upphandling valt Novier som partner för en stor del av fastighetsbeståndet. Noviers uppdrag kommer från den 1 oktober 2022 omfatta teknisk förvaltning av drygt 850 000 kvadratmeter i områdena Mälardalen och Centrala Sverige. Stort fokus kommer att läggas på affärsdriven effektivitet och skapande av långsiktigt hållbara fastigheter.
– Vi är väldigt glada och stolta över att Mileway ger oss förtroendet att förvalta dessa spännande fastigheter. Vi ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet tillsammans med Mileway genom att arbeta proaktivt och förebyggande. Stort fokus kommer att ligga på hållbarhet – något vi brinner för och är väldigt engagerade inom, säger Henrik Forsberg, chef för teknik och projekt på Novier.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige