Image

Norrporten hyr ut 7 700 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Med två nya hyresavtal är snart Norrportens hela fastighet Tower på Havneholmen i centrala Köpenhamn uthyrd. L’Oréal och Spillemyndigheten har tecknat hyresavtal på 6 500 respektive 1 200 kvadratmeter moderna kontor.
Publicerad den 5 Februari 2015
Havneholmen Tower. Bild: Norrporten
Havneholmen Tower.

– Det är glädjande tecken på att hyresmarknaden i Köpenhamn är på uppgång. Bara i fastigheten Tower har vi lyckats med nyuthyrning på över 10 000 kvadratmeter till fyra olika kunder under det senaste året, säger Thomas Wenzell Olesen, marknadsområdeschef för Norrporten i Köpenhamn.

Det franska multinationella skönhetsföretaget L’Oréal blir fastigheten Towers största hyresgäst. I sommar flyttar företaget sitt huvudkontor från grannkommunen Glostrup till Havneholmen mitt i city.

Även Spillemyndigheten, som är tillsynsmyndighet för spel i Danmark, blir ny hyresgäst, från 1 mars. Myndigheten samlar sina 60 medarbetare i nya flexibla kontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige