Image
Säterinportti Campus.
Säterinportti Campus. Bild: Nordika

Nordika tecknar nya hyresavtal i Helsingfors

Uthyrning Nordika tecknar flera avtal i Säterinportti Campus och Käpylä 87 i Helsingfors.
Publicerad den 6 December 2021
Annons
Image

Avtalen omfattar cirka 7 100 kvadratmeter uthyrbar area till bland annat Assa Abloy, Rapala och Envac.

Börsnoterade Rapala Oy utökat och förlängt i Käpylä 87. Rapala är en av de största globala aktörerna inom fritidsfiske. De har det största distributionsnätet, globala tillverkningsresurser och de mest efterfrågade varumärkena. De har valt att expandera i Käpylä och förlänga sitt avtal. I lokalerna satt tidigare Amer Sports. Lobbyn har byggts om till showroom för deras produkter.
– Vi är mycket glada över att ha genomfört stora uthyrningar i flera av våra fastigheter Helsingfors trots pandemin. Kontorsmarknaden har börjat komma igång ordentligt med stort intresse för moderna flexibla lokaler i fastigheter med stort serviceutbud och tydlig miljöprofil. Post pandemin krävs en annan typ av lokaler. Mer service och innehåll. Ett kontor blir mer en mötesplats än en arbetsplats, säger Robert Högström, Nordika.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige