Image

Nordier rekryterar värderare

Karriär Nordier har rekryterat Markus Backlund som värderingsman till sitt Stockholmskontor. Markus Backlund har arbetat som fastighetsvärderare i över tre år och uppfyller därmed kriterierna för Aspects auktorisation. Han kommer närmast från värderingsföretaget Jæger & J:son.
Publicerad den 7 Februari 2012
Markus Backlund. Bild: Nordier. Bild: Nordier
Markus Backlund. Bild: Nordier.

- Vår värderingsavdelning hade ett mycket bra år 2011 med en rad nya välkända nyckelkunder. Det är därför mycket roligt att kunna bredda verksamheten med Markus som jag utifrån tidigare relationer vet är en mycket duktig värderingsman, säger Tomas Nyström, värderingschef på Nordier Property Advisors.

- Jag ser fram emot att gå vidare i karriären och komma till Nordier som jag har hört mycket gott om. Tomas Nyström har byggt upp en bra värderingsenhet och det ska bli spännande att hjälpa honom att göra den ännu bättre, säger Markus Backlund.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY