Image

Nordic PM får förvaltningsuppdrag i Sundbyberg

Bolag Nordic PM och Tobin Properties har ingått avtal avseende teknisk förvaltning av utvecklingsfastigheten Sprängaren 8 i Sundbyberg.
Publicerad den 28 Mars 2014
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Det nya avtalet innebär att Nordic PM får ansvar för den tekniska förvaltningen av Tobin Properties fastighet Sprängaren 8, på Ekensbergsvägen 128-130 , i centrala Sundbyberg. Fastigheten är en utvecklingsfastighet med nyskapade byggrätter för bostäder och en delvis vakant kontorsbyggnad med en uthyrbar area om cirka 10 000 kvadratmeter kontor och övriga kommersiella lokaler.

- Det är glädjande att ha fått förtroendet från en aktör som Tobin Properties och därmed få möjlighet att bistå dem i den intressanta uppstartsfasen och utvecklingen av fastigheten. Det ska bli spännande att på nära håll följa processen med skapande av nya bostäder och förädling av fastighetens närområde, säger Jeanette Öhrn, vice vd på Nordic PM.

- Vi kommer att ta ett helhetsgrepp om kvarteret avseende både bostäder, kommersiella ytor och yttre miljöer. Parallellt med den processen har vi behov av kvalificerad hjälp med den tekniska delen av förvaltningen av de befintliga byggnaderna och vårt val föll på Nordic PM, som visat goda resultat på detta område, säger Christofer Lundquist, Tobin Properties.

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige