Image
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter.
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter. Bild: Nordic PM

Nordic PM breddar med servicetjänster för kontor och fastigheter

Bolag Nordic PM öppnar upp för ett nytt servicekoncept där ett stort urval av servicetjänster och produktleveranser skräddarsys enligt kontorshyresgäster och fastighetsägares behov.
Publicerad den 22 Februari 2019

Konceptet bygger på en kostnadsfri servicerevision där Nordic PM i samråd med kunden ser över behov och fastställer de effektiviseringar och besparingar som ett samarbete skulle medföra. Tjänsten ska resultera i att en liten kund till flera olika leverantörer istället blir en prioriterad helhetskund där Nordic PM blir enda kontakt. Tjänsten finns redan nu tillgänglig och nya avtal med leverantörer sker kontinuerligt. Bland urvalet av tjänster ingår städning, kaffemaskiner, växter, kontorsmaskiner och reception/bemanning för att nämna några.

- Vår lösning är både smidig och kostnadseffektiv. Istället för att hålla reda på en mängd olika avtal och leverantörer så erbjuder vi helt enkelt ett avtal, en kontakt och en faktura. Det känns roligt att kunna erbjuda en tjänst som ger kunden både mer tid och pengar att lägga på deras kärnverksamhet, säger Joakim Orthén, VD på Nordic PM.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige