Image
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter.
Nordic PM utökar sitt tjänsteutbud med servicetjänster för kontor och fastigheter. Bild: Nordic PM

Nordic PM breddar med servicetjänster för kontor och fastigheter

Bolag Nordic PM öppnar upp för ett nytt servicekoncept där ett stort urval av servicetjänster och produktleveranser skräddarsys enligt kontorshyresgäster och fastighetsägares behov.
Publicerad den 22 Februari 2019

Konceptet bygger på en kostnadsfri servicerevision där Nordic PM i samråd med kunden ser över behov och fastställer de effektiviseringar och besparingar som ett samarbete skulle medföra. Tjänsten ska resultera i att en liten kund till flera olika leverantörer istället blir en prioriterad helhetskund där Nordic PM blir enda kontakt. Tjänsten finns redan nu tillgänglig och nya avtal med leverantörer sker kontinuerligt. Bland urvalet av tjänster ingår städning, kaffemaskiner, växter, kontorsmaskiner och reception/bemanning för att nämna några.

- Vår lösning är både smidig och kostnadseffektiv. Istället för att hålla reda på en mängd olika avtal och leverantörer så erbjuder vi helt enkelt ett avtal, en kontakt och en faktura. Det känns roligt att kunna erbjuda en tjänst som ger kunden både mer tid och pengar att lägga på deras kärnverksamhet, säger Joakim Orthén, VD på Nordic PM.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige