Image

Niras växer inom hyresgästrådgivning i Stockholm

Bolag Niras förstärker CRES-teamet med tre nya medarbetare. I juni började Elisabeth Palmér och under augusti har Jan Berg och Christian Sahlström börjat sina anställningar på Niras.
Publicerad den 21 Augusti 2015

Elisabeth har mer än 15 års erfarenhet från administrativa assistentroller med bred kunskap från olika branscher och förstärker nu vår projekthantering som projektadministratör. Christian är nyutexaminerad från Samhällsbyggnadsprogrammet på Kungliga Tekniska högskolan och har under våren gjort sitt examensarbete hos Niras. Jan har tidigare varit anställd på Niras och har nu valt att återvända som senior konsult, med 20 års erfarenhet av lokalförsörjning på både strategisk nivå och som projektledare inom privat och offentlig sektor.

– Det är inspirerande med denna förstärkning och vi är givetvis extra glada när tidigare medarbetare väljer att komma tillbaka till oss, dessutom med nya erfarenheter och kunskaper. Genom Jan kan vi ge våra kunder i kommunsektorn ett än bättre stöd. Vi hälsar dem alla tre välkomna till en spännande och utmanande verksamhet. Vi har en mycket positiv utveckling inom Niras med många nya uppdrag, nya kunder samt ytterligare rekryteringar på gång så framtiden känns väldigt positiv, säger Hanna Mossfeldt, Team Manager för CRES i Stockholm.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige