Image

Niras förstärker inom fastighetsutveckling

KARRIäR Ulf Klevbrant börjar som seniorkonsult på Niras i Göteborg och kompletterar Niras nationella fastighetsutvecklingsgrupp.
Publicerad den 22 November 2010

Ulf Klevbrant har gedigen erfarenhet av kommersiell fastighetsutveckling bland annat från Aspelin-Ramm, där han drivit ett flertal utvecklingsprojekt.

- Det är mycket roligt ha Ulf med oss. Vi ser fram emot att ta till oss av hans erfarenheter och att med honom bli ännu vassare, säger affärsområdeschef Bengt Ydénius.

Niras driver ett flertal fastighetsutvecklingsuppdrag runt om i landet åt uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Den nationella utvecklingsgruppen består av ett femtontal personer och finns representerad på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige