Image

Niras anställer fem nya medarbetare

Bolag Niras förstärker med fem nya medarbetare, tre i Göteborg och två i Stockholm.
Publicerad den 3 Mars 2014

På kontoret i Göteborg har tre nya medarbetare börjat; Anders Johansson, Lena Wattman samt Frida Hallin.

Anders Johansson är senior projektledare med mångårig erfarenhet av uppdrag för bland annat Trafikkontoret i Göteborg och Trafikverket i samband med infrastrukturprojekt.

Lena Wattman var tidigare teknisk förvaltare och projektledare inom ISS Facility Services och kommer på Niras att arbeta med ekonomistyrning i större uppdrag samt projektledning.

Frida Hallin är utbildad arkitekt och kommer, efter några års utlandsvistelse, senast från Gajd Arkitekter. Inom Niras kommer Frida i första hand att arbeta i tidiga skeden med fastighetsutveckling samt i uppdrag i samband med lokalanpassningar.

På kontoret i Stockholm börjar två nya konsulter, Helén Serner samt Sabina Wallander, under mars och april.

Helén Serner är senior projektledare som närmast kommer från Projektengagemang. Hon kommer primärt att arbeta som senior byggprojektledare och kontrollansvarig enligt PBL. Hon är engagerad i ett uppdrag för Praktikertjänst som bidrar till Niras satsning inom sjukvårdsfastigheter.

Sabina Wallander kommer närmast från Workman Event och har även arbetat hos Coor Service Management. Hon kommer att vara verksam som byggledare och biträdande projekteringsledare.

Flera rekryteringar pågår i Stockholm av bland annat seniora projektledare och byggledare. Behovet finns även i Malmö, där vi inom kort påbörjar rekrytering av ytterligare projekt- och byggledare.

- Efter ett starkt 2013 med många nya kunder och uppdrag, känns det mycket glädjande att få hälsa våra nya medarbetare välkomna. Vi ser fram emot och hoppas att 2014 blir ett minst lika spännande år, säger Christian Wihlborg, affärsområdeschef på Niras Property Consultants.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige