Image

Newsec hyr ut i Frösunda

Uthyrning Newsec har på uppdrag av Credit Suisse tecknat ett sexårigt hyresavtal med Länsförsäkringar Stockholm, som därmed flyttar sitt huvudkontor till Telegrafgatan i Frösunda.
Publicerad den 6 Maj 2015

Lokalerna omfattar en yta om 5 667 kvadratmeter och inflyttning sker första halvåret 2016.

– Det har varit ett mycket konstruktivt arbete med att lyckas ta fram en bra lösning för Länsförsäkringar Stockholm. Det är glädjande att vi nu lyckats skapa en lösning som möjliggör ett avtal mellan parterna, säger Peter Liderås, Head of Property Development på Newsec Asset Management.

Fastigheten ägs av fastighetsbolaget Telegrafgatan RE inom CS Euroreal, en fond förvaltad av Credit Suisse Asset Management Immobilien KAG, och förvaltas av Newsec sedan 2008. Newsecs uppdrag innefattar ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt uthyrning av fastigheten.
– Att kunna ha säljkontor och huvudkontor i samma lokaler och i ett bra och synligt läge skapar rätt förutsättningar för fortsatt framgång, säger Fredrik Bergström, vd på Länsförsäkringar Stockholm.

Länsförsäkringar har vid uthyrningen representerats av Tenant & Partner.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige