Image

Newsec hyr ut i Frösunda

Uthyrning Newsec har på uppdrag av Credit Suisse tecknat ett sexårigt hyresavtal med Länsförsäkringar Stockholm, som därmed flyttar sitt huvudkontor till Telegrafgatan i Frösunda.
Publicerad den 6 Maj 2015
Annons
Image

Lokalerna omfattar en yta om 5 667 kvadratmeter och inflyttning sker första halvåret 2016.

– Det har varit ett mycket konstruktivt arbete med att lyckas ta fram en bra lösning för Länsförsäkringar Stockholm. Det är glädjande att vi nu lyckats skapa en lösning som möjliggör ett avtal mellan parterna, säger Peter Liderås, Head of Property Development på Newsec Asset Management.

Fastigheten ägs av fastighetsbolaget Telegrafgatan RE inom CS Euroreal, en fond förvaltad av Credit Suisse Asset Management Immobilien KAG, och förvaltas av Newsec sedan 2008. Newsecs uppdrag innefattar ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt uthyrning av fastigheten.
– Att kunna ha säljkontor och huvudkontor i samma lokaler och i ett bra och synligt läge skapar rätt förutsättningar för fortsatt framgång, säger Fredrik Bergström, vd på Länsförsäkringar Stockholm.

Länsförsäkringar har vid uthyrningen representerats av Tenant & Partner.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec har ca 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 30 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1400 miljarder kronor. Tack vare st...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY