Image
Andreas Rutili, grundare och styrelseledamot, Fredrik Holmström, grundare och styrelseordförande samt Fredrik Lidjan, verkställande direktör, ringer i klockan i samband med att handeln inleddes på tisdagen.
Andreas Rutili, grundare och styrelseledamot, Fredrik Holmström, grundare och styrelseordförande samt Fredrik Lidjan, verkställande direktör, ringer i klockan i samband med att handeln inleddes på tisdagen. Bild: Nasdaq

Neråt för Magnolia första dagen

Bolag På tisdagen inleddes handeln med Magnolia Bostads aktie på First North. Aktien handlades mestadels under emissionskursen på 38 kronor. I slutet av dagen handlades den för 37,70 kronor.
Publicerad den 9 Juni 2015

Aktien dök i inledningen och var nere och vände på 34,60. Som högst handlades den för 38,20.

I går morse genomförde den traditionella välkomstceremonin som avslutades med att Magnolia Bostads styrelseordförande Fredrik Holmström, styrelseledamot Andreas Rutili och verkställande direktör Fredrik Lidjan ringde i klockan och därmed förklarade börsen öppen för dagen.

– Vi välkomnar varmt våra cirka 700 nya aktieägare i Magnolia Bostad, och vi ser fram emot att tillsammans utveckla Magnolia Bostad vidare. I en noterad miljö och med stark finansiell ställning tar vi nu nästa steg i Magnolia Bostads utveckling, för att ytterligare befästa bolagets position som en av landets största bostadsutvecklare, sa Fredrik Holmström, ordförande och huvudaktieägare i Magnolia Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige