Image
Michael Gustavsson.
Michael Gustavsson. Bild: NCC

NCC rekryterar Michael Gustavsson från Ramboll

Bolag Michael Gustavsson tillträder som affärsansvarig för sjukhus inom NCC Building Sverige. Han kommer närmast från rollen som global divisionschef för sjukhusverksamheten på Ramboll.
Publicerad den 27 November 2020

– Det är mycket glädjande att få välkomna Michael till NCC. Med hans långa och gedigna erfarenhet av sjukhusbyggande känner jag stor tillförlit till att vi kommer att fortsätta utveckla vår sjukhuskompetens och stärka NCC som landets största sjukhusbyggare, säger Gunnar Masthagen, chef Stora Projekt, NCC Building Sverige.

Michael Gustavsson tillträder en tjänst som övergripande affärsansvarig för sjukhus på NCC och börjar i februari. Han har över 30 års erfarenhet av byggbranschen och har i sin senaste roll som global divisionschef på Ramboll även arbetat utanför Sverige.
– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag på NCC och att vara med och fortsätta stärka NCC som en pålitlig samverkanspartner från tidiga skeden och genom hela den komplexa process som en stor sjukhusbyggnation innebär, säger Michael Gustavsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Så förvandlas anrika hamnområdet till blandstad

Bygg/Arkitektur Västra Hamnen i Malmö ska omvandlas från ett industri- och hamnområde till en blandad stad. Så här föreslås nästa steg bli för den västra delen av det kulturhistoriskt värdefulla området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY