Image

NCC förnyar i Örebro

BYGG NCC Construction har fått i uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB att förnya området kring Vinterstadion och Behrn Arena i Örebro. Ordern är värd cirka 200 miljoner kronor och genomförs som partneringprojekt.
Publicerad den 16 Juni 2008

Arbetet kommer att starta i augusti 2008 och omfattar en ny läktare på östra sidan av Behrn Arena, en inbyggnad av bandyarenan, renovering av ishockeyhallen, ett nytt parkeringsgarage samt ett antal kommersiella lokaler och kontor.

- Det är både roligt och stimulerande att NCC får vara med och bidra till en förnyelse på det sätt som vi nu gör i Örebro. Det centrala sportområdet i Örebro kommer efter utbyggnaden att bli en modern och attraktiv mötesplats, säger Håkan Carlevi, avdelningschef på NCC Construction region öst.

Projektet beräknas pågå under cirka två år och genomförs som partneringprojekt. Totalt kommer ett 50-tal personer att vara sysselsatta.

NCC Partnering är en strukturerad samarbetsform, där byggherren, konsulterna och entreprenörerna gemensamt löser en bygguppgift, baserat på ett öppet och förtroendefullt samarbete där allas yrkeskunskaper kompletterar varandra genom projektets alla skeden.

Orderregistrering sker i det tredje kvartalet 2008.



Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige