Image

Minusresultat för Catella

Ekonomi/Finansiering Catella redovisar röda siffror för förra årets fjärde kvartal.
Publicerad den 21 Februari 2014
Knut Pedersen. Bild: Catella
Knut Pedersen.

• Nettoomsättning 331 miljoner kronor (281).
• Resultat före skatt 1 miljoner kronor (19).
• Resultat efter skatt -3 ?miljoner kronor (14).
• Resultat per aktie -0,04 kronor (0,17).

Däremot så är siffrorna för Corporate Finance-verksamheten starkare.

- Den starka marknadsposition som vi har inom de flesta av våra tjänsteområden kommer tyvärr i skuggan av ett totalt sett otillfredsställande resultat. Utmaningen kvarstår i banken, men vi ser starka inflöden till våra fonder och vi har flyttat fram våra positioner inom rådgivning, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef på Catella.

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY